Echt goed met restjes

Ik wordt nog eens echt goed met ‘restjes’.

Gisteravond maakte ik rijsttaart van een rest rijst en een rest bolognaisesaus (wat eigenlijk mislukte gehaktballen waren – maar ze smaakten er als saus niet minder om ­čśë ). Omdat ik toch iets van verse groenten erbij wilde hebben belegde ik de taart met plakjes tomaat en reepjes gestoofde paprika. Dit geheel werd afgedekt met plakjes kaas om daarna nog even te bakken in de oven.

De taart was alleen zo lekker, dat er voor de man niets overbleef. Dus kookte ik voor hem ’s avonds nog eens wat rijst en herhaalde mijn recept – waar vervolgens weer heel het gezin nog een beetje van mee smulde. Altijd fijn als restjes zo enthousiast ontvangen worden en ik had nauwelijks werk aan het gerecht.

Kijk even op mijn eetblog: genieten van eten als je nieuwsgierig bent naar het recept. 

 

Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vier =