Een verrukkelijk en eenvoudig taartrecept voor de kerst

Deze sinaasappel-chocolade-amandeltaart is een fantastische taart om te maken voor de kerst. Niet alleen is hij super simpel. Er zijn meer pluspunten:
deze taart is makkelijk op te tuigen tot een mooi kersttoetje waar iedereen hebberig van wordt. Daarbij smaakt hij fantastisch, zit er chocolade in en is hij niet alleen glutenvrij, maar ook nog eens lactosevrij. Oh ja: je kunt hem ook nog één á twee dagen van tevoren maken. Meer kan een mens zich naar mijn mening niet wensen.

Dus zoek je nog een lekker toetje voor de kerst, maak deze sinaasappel-chocolade-amandeltaart van Nigella, serveer hier dit recept voor warme chocoladesaus bij en schep er tot slot nog een dot slagroom op (en dan niet uit zo’n spuitbus, maar echte zelfgeklopte slagroom- het verschil is te groot)

Wat is jouw favoriete toetje met de kerst?

Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =