Weekmenu week 7: tussendoortjes

Vandaag ging ik met de kinderen naar een buitenspeeltuin, waar we zon, regen en hagel zagen. Na de tweede keiharde hagelbui binnen een kwartier hielden we het voor gezien. Thuis genoten we van zelfgemaakte warme chocolademelk. Dat doen we altijd na een koude winterwandeling of ander koud uitje. ’s Avonds maakte ik bij de broodmaaltijd ook nog even wentelteefjes van een flinke rest oud brood. Dochter vond het eerst een beetje een raar gerecht, maar besloot na twee happen dat het lekker was.

Al met al hebben we lekker gesnoept dit weekeinde, want ik bakte ook nog plaatkoek met appel volgens het recept van Adrianne 

Dat is zo’n aanrader! Ik vroor het merendeel overigens in, omdat ik niet goed kan omgaan met een berg naar appeltaart smakende koeken… Op die manier heb ik altijd iets voor de lekkere trek, in plaats dat het in één weekeinde op is.

Hieronder het weekmenu met wintergroenten voor de komende week.

 

Weekmenu: 

Maandag: rijst of pasta met pastasaus uit de vriezer
Dinsdag: Risotto met spinazie, champignons en zalm
Woensdag: Hongaarse zuurkool (met dank aan Peggy-Sue)
Donderdag: restjes (oh nee… Dutch Tapas ;-)) of wat anders
Vrijdag: pasta bolognese
Zaterdag: pasta bolognese van gisteren
Zondag: eenvoudige linzensoep of deze Indiase linzensoep met tosties, pannenkoeken of patatjes erbij.
Maandag: Foe yong hai met rijst.

Share
One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × drie =