Afspraken

Na 7 weken Hongarije voor onze adoptiereis en daarna ruim 4 weken thuis rustig wennen beginnen er langzaamaan weer afspraken op de kalender te komen.

Oma staat een paar dagen op de camping en daar gaan we bij op bezoek met en zonder de kinderen (bij adoptie houd je het wereldje van het kind beter eerst heel klein, met daarna een heel geleidelijke opbouw met kennismakingen).

De man was thuis al aan het werk, maar had vandaag zijn eerste echte klus buitenshuis.  Zoon gaat morgen alvast een ochtendje wennen bij de gastouder en ik maakte een afspraak om alvast even op school te kijken met zoon, voordat school echt start.

Verder komt iedereen langzaamaan weer terug van vakantie en dus ruimde ik alvast een avond vrij in om bij te praten met een vriendin.

Voor ons is dat een drukke week! Het is in ieder geval een goede voorbereiding op de start met school volgende week.  Na 11 vrijwel afspraakloze weken moet ik namelijk best weer even wennen. En eigenlijk zou ik best nog twee weekjes vakantie willen hebben. We beginnen net in een fijn ritme te komen – wat met de start van school en alles daaromheen dan ook gelijk weer weg is. 

Is bij jou school en werk al begonnen? En…. hoe bevalt dat? 🙂

Foto: stockfoto
Share
5 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.