Alle apparaten gaan kapot!

Wat is dat toch met de besmettelijkheid van instortende apparaten? Het lijkt hier werkelijk alsof er een sensoren-virus rondwaard. Het ene na het andere apparaat gaat kapot.

Hebben we een mechanische worm?

Eerst stortte het volautomatische espressoapparaat in (wat een ramp!) gelukkig was de percolator nog niet weggedaan. De espressomachine bleek een kapotte watersensor te hebben en de reparatie viel gelukkig onder de garantie. In diezelfde week wilden we het gras maaien, wat niet ging omdat de grasmaaimachine kapot is. Waarschijnlijk een kapotte sensor van iets. Valt ook binnen de garantie, maar daar moet ik nog achteraan. As we speak ben ik een brood aan het verbranden in de oven, die kennelijk opeens veel heter wordt dan de ingestelde temperatuur. Pas bij dit derde verbrande baksel begon er bij mij een lampje te branden. Ik vermoed een kapotte sensor…

Het vervelende van de oven is, dat deze én tweedehands is én dat hij gekoppeld zit aan de kookplaat. Wat betekent dat er twee apparaten moeten worden vervangen als we de oven niet kunnen repareren. Ik hoop dus maar dat we dit zelf op kunnen lossen.

Zou je apparaten ook aan de antibiotica kunnen zetten? Of zou ik de apparaten apart moeten zetten om verdere besmetting te voorkomen? Hebben we een mechanische worm?

Zucht… hopelijk storten die dingen slechts per drie-eenheid in. Want dan zijn we nu wel klaar (hoop ik!).

...
Share
4 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.