Daar ben ik weer

Het waren hier drukke en pittige weken met een kind wat thuis was (en goed opknapte!), een pittig gesprek met school, telefoontjes naar her en der over passend onderwijs en het af en toe thuis mogen houden van zoon (wat nog loopt en een moeizaam lopend en vermoeiend proces is), zoon die weer startte op school en dochter die haar eerste verjaardag bij ons vierde (hiep hiep hoera!!!). We vierden feest, schaatsten, gooiden sneeuwballen en ik lag van al het gedoe rondom zoon nog maar eens een paar nachten wakker.

Wat niet helpt, maar ja…. daar luistert een hoofd niet altijd naar.

Oh ja: tussen alle bedrijven door starten we ook maar weer eens met een glutenvrij dieet voor zoon. Waarmee zijn sluipenderwijs toegenomen buikpijn als sneeuw voor de zon verdween.

Kortom: het was druk, maar ik ben er weer.

Zoon meldde ik vanmorgen nog maar eens ziek (””””zomaar”””” thuishouden mag namelijk niet), omdat het arme kind zich helemaal niet goed voelde. Na een hele week keihard zijn best doen op school was het kind doodop. En dus hielden we een lanterfant ochtend en een gezamenlijk uurtje siësta na het middageten. Waarna onze gup om 7 uur ’s avonds in slaap viel tijdens het voorlezen.

Misschien zit het ook wel een beetje in de lucht hoor: we waren vandaag allemaal moe. Niet gek ook met die rare omschakeling van -5 met sneeuw en schaatsen naar + 10 en een lentebriesje in één week!

Binnenkort een paar lekkere glutenvrije recepten voor taart (allemaal super makkelijk en niet bijzonder duur) en m’n plannetje om betaalbare glutenvrije maaltijden op tafel te zetten.

Share
3 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.