De grote, oneindige takenlijst

Hoewel de to-do lijst korter wordt (van in de 70 naar onder de 40 punten), lijkt het toch een oneindige lijst. Iedere dag worden er punten geschrapt. Alleen heb je van die stomme dingen die dan weer voor nieuwe klusjes zorgen. Of je rijdt (net zoals de man ;-)) een week te vroeg naar de garage voor een grote beurt…

Ach ja… gisteren vonden we dat we weinig hadden gedaan. Ondertussen hing de man rolgordijntjes op in de slaapkamer, werd de auto even langs de garage gereden, ging de man terug met zijn pas gerepareerde telefoon en werkte nog wat, terwijl ik de reparatie van de laptop regelde, ‘hoera een zusje’ – kaartjes voor op school maakte, nog maar eens een kast uitsopte (het wordt hier SCHOON mensen… poeh!),de wekelijkse administratie deed, extra oogpleisters bestelde, een was draaide, vervoer regelde voor leenkind tijdens onze afwezigheid,een lijstje met alle belangrijke gegevens maakte om bij mijn ouders te leggen en het fotoboekje voor onze dochter afmaakte. Daarna gingen we nog ‘even’ met zoon langs de kinderarts omdat we toch willen weten of er meer achter die gluten- en lactoseintollerantie zit. De afspraak stond al even, dus we hadden niet verwacht deze temidden van alle drukte te hebben.

De afspraak was prettig maar kostte zo’n anderhalf uur en leverde weer drie vervolgafspraken op (zo kom je dus aan een oneindige takenlijst…). Daarna gingen we nog even langs de speeltuin waar zoon zijn halve teen openschraapte…. Zucht.

Echt weinig gedaan dus…. Zelfs de man vond het achteraf bezien best een druk dagje. Gelukkig lagen er nog pizza’s in de vriezer.

De komende dagen blijft het een beetje zo vrees ik, maar dan anders en hopelijk zonder valpartijen.

 

Share
4 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.