De kerstmarkt in Antwerpen

We waren gisteren op de kerstmarkt in Antwerpen en het was er mooi en relaxt.

De mannen klikten de schaatsen onder en vermaakten zich op de ijsbaan. En ik stond bevriezend en tegelijkertijd smeltend (want wat is het toch lief om die twee te zien schaatsen) langs de kant. Overigens kreeg zoon voor elkaar wat mij al die jaren niet lukte: de man stond voor het eerst in krap 30 jaar weer op de schaats! (en hij kon het nog ;-))

Verder genoten we vooral van de prachtig verlichte binnenstad. Antwerpen is sowieso al mooi, maar met al die kerstverlichting en kraampjes was het extra gezellig. We waren eigenlijk van plan om voor het avondeten thuis te zijn, maar we bleven tot na achten. Gewoon omdat we nog wat rond wilden dwalen in het donker. Aangezien wij met een kleuter op het platteland wonen lopen wij vrijwel nooit in het donker in een stad met kerstverlichting. Dat is dan echt om van te genieten.

Ik plakte hieronder wat foto’s.

Sorry als ze een beetje slordig geplakt staan. Dát lukt me nog niet zo goed. Wie weet hoe je meerdere foto’s netjes in wordpress plakt: ik zou heel blij zijn met de gouden tip….

Ga jij graag naar een kerstmarkt?
En zo ja: welke kerstmarkt vind je een aanrader?

Reuzenrad
Schaatsen op de ijsbaan.
Dikke pret!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alles mooi verlicht.
Mist, invallende schemering en kerstverlichting.
...
Share
4 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.