Druk

Sjongejonge wat is het hier weer druk. Soms komen echt alle dingen tegelijk. Het was namelijk niet alleen even druk met zoon (wat ik na wat gesprekjes met de juf en met zoon kennelijk in goed vaarwater heb weten te brengen – GROTE schouderklop voor alle partijen!), maar ook de btw-boekhouding moest deze week gebeuren en er moest nog een rapportage worden geschreven over hoe het met dochter gaat. Ondertussen was ik ook nog bezig met het ’s nachts zindelijk worden van dochter. Wat best wel heel goed gaat, maar wat soms opeens toch even een bergje was oplevert.

Zoon kreeg tussendoor nog even een rare uitslag op zijn kin. Opeens na de warme maaltijd. Ik vermoed dat de kerrie hier schuldig aan is. Of zo… Het kind heeft in ieder geval nog nooit zoiets gehad. En de kerrie en de oregano waren de enige ingrediënten die ik zelden tot nooit gebruik. Het is nog steeds wat rood, dus we wachten het heel even af en dan gaan we zonodig de huisarts maar weer eens bellen.

Zei ik al dat ik ondertussen ook probeer om een fietsje te regelen voor leenkind via de ruilwinkel, dat ik deze week een gesprek heb met de peuterspeelzaal en dat de man binnenkort een paar dagen in het buitenland werkt?

Zoon wil heel graag starten met de plaswekker (wat ik nog heel even heb uitgesteld tot na de onrust op school) en beide kinderen moeten volgende week op controle voor hun ogen (wat natuurlijk niet in een aansluitende afspraak te plannen was… dus moet ik op één dag twee keer op en neer, óf wachten tot april). Er is dit weekeinde eigenlijk ook nog een verjaardag van familie (twee uur rijden bij ons vandaan). Maar ik geloof dat ik dat maar even oversla. De kadootjes heb ik wel al binnen.

 

Nou ja… gelukkig werk ik er niet meer bij!

Hoe ga jij om met drukke weken?

...
Share
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.