Een hele ervaring

Één van de leukste (en soms ook vermoeiendste) eigenschappen van onze kinderen vind ik hun tomeloze interesse in dingen. Het maakt niet zoveel uit wat je doet of wat er gebeurt, onze kinderen vinden het al snel reuze interessant.

Een aantal van highlights van de afgelopen meivakantie (uitjes niet meegerekend, want die doen we ook hoor):

  • De man van de technische dienst die in het vakantiehuisje kraan en douchekraan kwam vervangen. Iedereen erbij in de badkamer met een berg aan min of meer technische vragen en opmerkingen. Later kwam er nog iemand voor een loszittende toiletbril…. Echt fantastisch.
  • Eerste poging tot het wassen van ons haar met roggemeel (met dank aan Gerlinde). De interesse was zo groot, dat we uiteindelijk met het hele gezin in onze toch best kleine badkamer stonden en dat iedereen behalve de man z’n haar met rogge heeft gewassen. (De reviews waren positief trouwens, al vertelt dochter iedereen dat ze ‘rog’ in haar haar heeft zitten).
  • Ieder pakketje wat hier maar binnenkomt / iedereen die hier aanbelt is per definitie interessant (wij zijn een tijdrovend adres voor collectes).
  • De overburen die een stuk schutting vernieuwden.

En ik zal vast nog wel wat dingen vergeten zijn. Mocht er iets afwijkends aan de hand zijn – hoe klein ook – dan staan die van mij er in de eerste rij bij. Mét vragen, opmerkingen en indien mogelijk (liefst gewenst, maar zonodig ook ongewenst) twee paar helpende handjes.

Heel heerlijk, hoewel ik moet bekennen dat ik dat op het moment zelf niet altijd vind 😉

Share
4 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.