Feest!

Het is weer gebeurd. Zoon was jarig en dat is nu klaar. Het klinkt misschien een beetje onaardig, maar die verjaardag levert vooraf altijd zoveel stress op, dat ik blij ben als het de dag na de verjaardag is. Wat ook nooit een heel soepele dag is trouwens, maar dan is in ieder geval de stress eraf.

We hadden driftbuien waar de ramen nu nog van natrillen, nachtmerries, vroeg wakker worden, ’s nachts wakker zijn, heel slecht luisteren en 3-4 weken van onophoudelijk gestuiter.

Daarbij sliep ik ook nog eens slecht (komt waarschijnlijk ook door de overgang las ik – flauw!). Alles bij elkaar stap ik hier onderhand rond in een soort langzame, maar vriendelijke waas.

De verjaardag was gelukkig echt gezellig en we hebben nog genoeg restjes om de komende dagen heerlijk van te smullen. Nu was de school ook al afgelopen. Wat het alles bij elkaar een fijne start van de zomervakantie maakt (nee niet de oververmoeidheid, maar wel dat de verjaardag nu echt klaar is).

En wij? Wij hebben een gewone zondag. Iedereen mag ’s morgens doen waar hij / zij zin in heeft. ’s Middags gaan we dan een eindje wandelen of iets anders rustigs doen. Het is een fijne aanloop naar de week. Een soort herstart voor de rest van de week.

Hoe ziet jouw zondag eruit?

Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.