Foto’s die raken

Hoewel ik niet zo visueel ben ingesteld zijn er foto’s die me erg raken. De bijgevoegde foto is er zo eentje. Die gelukzalige blik… fantastisch! De foto staat op mijn screensaver en ik wordt blij als ik ernaar kijk. Hopelijk blijft deze foto nog een poosje hangen.

Is het geen schatje? (beeldcitaat screensaver windows)

Verder ben ik erg gecharmeerd van de screensavers die hier op de tv en de laptop staan. Op de tv vlieg je heel langzaam boven een landschap of stad. Het zijn echt beelden waar ik rustig een poosje naar kan zitten kijken. Op de één of andere manier vind ik het rustgevend om vanuit de lucht, zonder geluid naar de lichtjes van langzaam rijdende auto’s te kijken. Het enige minpunt is, dat ik de televisie vaker vergeet uit te zetten, omdat ik de screensaver als behang zo mooi vind…

Zo ook de screensaver op de laptop. Volgens mij is het gewoon de standaard screensaver van windows, maar er komen zulke mooie plaatjes voorbij. Sinds een poosje (of misschien heb ik iets gemist en was het altijd al) wordt er gevraagd of ik de foto mooi vind. Zo ja, dan krijg ik volgens de computer meer van dergelijke foto’s. Zo nee, dan gaat de foto weg. Het blijft natuurlijk een soort ‘Big Brother is watching you’ (want wie weet nou straks dat ik wel van plaatjes van stralende luiaards hou maar niet van giraffen?  – behalve jullie dan nu), maar ik vind het gewoon toch leuk.

Verder heb ik natuurlijk mijn persoonlijke foto’s. Zoals de eerste foto die ik van zoon kreeg (voor wie midden in dit blog valt en dat nog niet wist: zoon is geadopteerd). Of die ene foto op het strand met zoon in mijn armen, zijn eerste zomer bij ons. Ik weet nog precies hoe ik me voelde: supertrots en 3000 % moeder.

 

Welke foto’s vind jij mooi of bijzonder?

 

...
Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.