Gekke pech

De afgelopen week hadden wij een dingetje met glas (of met deuren, daar ben ik nog niet uit).

Zoon gooide in een boze bui de wc deur beneden open in plaats van dicht, waarbij bleek dat de deurklink dan tegen de ruit van de voordeur aankomt. Wat niet bepaald een handige constructie is in een huishouden met een lief maar stuiterig jongetje.

De ruit zit er nog in, maar wel met een gigantische ster.

Nog geen vier dagen later gooide de man de schuurdeur kennelijk net iets te hard dicht (iets met volle handen en wat ongecontroleerd voetenwerk).

En wat denk je? Ruit eruit! Gelukkig zijn glaszetters niet zo snel, dus kan die ruit gelijk meegenomen worden met die andere ruit. De voordeur geven we dan gelijk maar een upgrade naar dubbel glas en een mooiere ruit (we hadden oerlelijk jaren zeventig ribbeltjesglas)

Ons huis vind ik ondertussen wel wat weg krijgen van een kraakpand met voor een stuk karton op de ruit en achter een plaat op de schuurdeur.

Qua pech lijkt het een beetje op die ene keer dat de man zijn auto op één dag drie keer aangereden werd buiten zijn schuld (serieus! Alledrie de keren stond de auto aan de kant en zat hij er niet in trouwens. Het sneeuwde wel moet ik erbij zeggen, maar toch, raar blijft het). Hopelijk blijft het met glas / deuren deze keer bij twee beschadigingen, want ik ben wel klaar met het opvegen van glas.

Daarbij heb ik het ook zonder kapotte ruiten op dit moment al druk genoeg. Het voordeel daarvan is dan weer dat ik me over die ruiten verder niet druk heb gemaakt 🙂

Hebben jullie ook wel eens van die gekke pech?

 

Foto: stockfoto

Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.