Glutenvrije pindakaaskoekjes

Heel soms gaan ‘glutenvrij’ en ‘makkelijk’ goed samen. Bij deze koekjes is dat zeker het geval. De koekjes bestaan uit maar een paar ingredienten: pindakaas, eieren, kaneel, suiker en bakpoeder (en eventueel pinda’s of amandelen). Ingredienten die iedereen met kinderen wel in huis heeft.

De koekjes hebben niet alleen weinig ingredienten, ze zijn ook nog eens heel makkelijk te maken. Kinderen kunnen dit al snel zelf maken (of helpen). Ze blijven goed aan 1 stuk (nogal wat experimenten met glutenvrije koekjes eindigden hier met een berg koekkruimels). En…. last but nog least: ze zijn erg lekker!

Nieuwsgierig? Kijk hier naar het recept van glutenvrije pindakaaskoekjes.

...
Share
3 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.