Groot nieuws!

Het was hier een week stil en dat had zo zijn redenen. Allereerst waren we op vakantie, waar vervolgens de laptop instortte. Dat is geen handige combinatie als je wilt bloggen kan ik melden.

Vervolgens kwam tijdens diezelfde vakantie onverwacht ‘het’ telefoontje: we worden door middel van adoptie opnieuw ouders en… we krijgen een dochter! (dansje rond de tafel :-)). Jullie snappen wel, dat het hele gezin vanaf dat moment compleet van de wap was en er even geen ruimte was om ingewikkelde dingen met laptops op te lossen. In plaats daarvan zagen we de opa’s en oma’s en waren we blij van slag.

Op dit moment zijn we van de dolle ‘ Wauw!!! We krijgen een dochter!!!’ – fase (deels) overgestapt naar de regelfase. Er zijn namelijk duizend dingen die je moet regelen als je opeens over een maand wederom papa en mama wordt en dan gelijk twee maanden van huis, haard, werk en school weg bent.

Er is inmiddels woonruimte geregeld en er zijn al de nodige afspraken verzet. De oneindige takenlijst is gemaakt, er heeft een kamerwissel plaatsgevonden en zowel ik als de man hebben last van nesteldrang. Wat betekent dat hij allerlei klusjes doet en vrij organiseert voor zijn werk en dat ik poets, opruim, spullen wegdoe en tegelijkertijd allerlei spullen ons huis binnen sleep.

Zoon stuitert hier vrolijk tussendoor (want meivakantie) en de man werkt nog wat. Ik ben ondertussen erg blij dat ik mijn baan een poosje geleden al opzegde.  Dat geeft een berg ruimte om alles op tijd geregeld te krijgen, met hopelijk nog tijd voor een dagje sauna ook 😉

 

...
Share
26 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.