Herfstvakantie

We waren een weekje naar de bossen. De schouder gaat ineens met sprongen vooruit. En gelukkig maar, want we zitten inmiddels al zo’n 2 maanden na de botsing.

Het is zo fijn als je na een periode van niets / weinig kunnen steeds meer kan. En dus hebben we dat dan ook maar gedaan. We zaten in een park van Landal. Bij het park zat veel vermaak voor de kinderen, waaronder een animatieprogramma en een hele leuke knutsel- en speelplek: ‘Het Atelier’.

Nu ben ik zelf gewoonlijk niet zo van de animatie en de kinderen nog minder, maar opeens wilden beide kinderen toch van alles van het programma doen. En dus voerden we konijntjes, werd er met Bollo geknuffeld, door Bollo voorgelezen, werd er naar een mini-theater gekeken en deden we mee aan een lampionoptocht.

Tussendoor werd er door de kinderen ijverig geknutseld in Het Atelier, een grote, lichte ruimte met verschillend ‘bouw’-speelgoed (een grote knikkerbaan – met jeu de boules ballen- gebouwd door Jelle Bakker, kinetisch zand, onderdelen om zelf voertuigen mee te bouwen op kindergrootte, een legowand en een hamertje tikwand) en een knutselafdeling (met lijm, verf, houtbewerkingsgereedschap, resten karton / plastic / stof, nietpistolen enzovoorts, enzovoorts). De meeste dingen waren gratis, alleen een paar bouwpakketten / bouwsels met duurdere materialen kosten geld.

Zo’n fijne ruimte om te spelen en te knutselen is ideaal tijdens een regenachtige vakantie. Want regenen deed het….

Dat mocht de pret echter niet drukken. Het was fijn om weg te zijn.

En fijn om weer thuis te komen šŸ™‚

Is bij jou de herfstvakantie ook al bijna afgelopen? Of begint het net?

Hoe ziet jouw herfstvakantie eruit?

De foto’s bij dit stukje zijn van mezelf. Er waren ontzettend veel paddestoelen, zo mooi!

...
Share
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.