Het mysterie van de verloren zaken

Met Sinterklaas gaf ik mezelf een tweedehands fitbit kado. Ik was er reuzeblij mee. Was… Want vandaag is het het armbandje losgegaan en van mijn pols afgevallen. Aangezien mijn smartphone nog verbinding maakt met het ding is het logisch dat hij nog ergens in huis zou moeten zijn.

Alleen kan ik de fitbit dus niet vinden.

Het halve huis is al doorzocht en ik installeerde zelfs een app op mijn telefoon om de fitbit te kunnen vinden. Helaas was dit zonder resultaat. Of… nou ja: op de drempel van zoon zijn kamer en rondom de broodbakmachine (direct onder zoon zijn kamer) geeft het ding bereik. Alleen is op die plekken geen fitbit te vinden. Ik zocht zelfs al in de broodbakmachine en onder de vaatwasser…

Waarschijnlijk is het ding gewoon heel stom gevallen en ligt hij op een onmogelijke plek, waar je nooit aan denkt om te gaan zoeken. Bij mij vallen dingen namelijk wel vaker raar.

Zoals bijvoorbeeld:

  • Een paspoort wat in de kast, door de (smalle) kier tussen plank en achterwand viel om twee planken lager Ć”chter de boeken terecht te komen.
  • Een contactlens die spontaan uit mijn oog viel en in de omslag van mijn broek terecht kwam.
  • Een fietssleuteltje wat viel en wat precies op het verbindingsdeel tussen bagagedrager en wiel terecht kwam – op een manier dat de sleutel vrijwel onzichtbaar was.

Nu heb ik al die dingen uiteindelijk (na lang zoeken en heel wat gemopper) uiteindelijk toch gevonden. Er is dus hoop.

Maar sjongejonge, wat een irritant gedoe.

Verdwijnen spullen van jou ook wel eens naar van die rare plekken?

 

...
Share
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.