Ho ho ho

Het is kerstvakantie! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben er wel aan toe.

Op school is het druk vanaf de start van het Sinterklaas journaal (ongeveer half november) en dat stopt pas met de kerstvakantie. Zoon stuiterde de hele dag dan ook nog even flink na. Ik was blij toen de boel eindelijk lekker op bed lag. Hopelijk is de drukte morgen wat minder. En zo niet, dan gaan we wandelen.

Niet. Gewoon niet.

Ondertussen vliegen hier af en toe gedachten op als ‘moet ik geen kerstkaarten maken om rond te brengen in de buurt’ of ‘zal ik zelf ingewikkelde bladerdeeghapjes maken’ enzovoorts.

Tot nu toe weet ik dat soort gedachten echter succesvol te onderdrukken. Als er ruimte en zin voor is, dan gaan we zoiets misschien nog wel doen, maar de kinderen gaan echt even voor. Liever rust in huis, dan een kaart bij de buren ;-). En dus gaan we pretentieloos knutselen, wandelen en rondrommelen in huis.

De man schoot vanavond nog even in de stress over onze vermeende hongersnood met de feestdagen (er waren 3 bananendozen met eten gebracht eerder deze week, maar kennelijk had hij dat gemist / dacht hij dat we dat allemaal al hadden opgegeten). En dus moest en zou hij nog even naar de supermarkt met zoon.

Hij heeft in ieder geval de laatste verse dingetjes gehaald (van alles de duurdere versie dan wat ik bedoelde, maar het is best) en hij is blij met de dingen die hij daarnaast nog haalde.

 

Voor diegenen die de kerststress op voelen komen zetten:

 

 

Een ontspannen weekeinde gewenst!

...
Share
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.