Hoe gaat het met jouw vakantiegevoel?

Het grappige van een Vakantie Gevoel (VG) is dat je het niet kunt plannen. Het is er, of het is er niet. Afstand, duur van de vakantie of zelfs maar de vraag of je eigenlijk wel op vakantie bent doen er niet zoveel toe. Het VG komt als het komt – of niet.

En vandaag was het er opeens.

Ik had een vakantieuitje gepland. Alles gratis en niet heel groots (hadden we geen zin in). We gingen naar een paardenwedstrijd, wat ik erg leuk vond om eens mee te maken( iets met dressuur, springen en een springparcours over boomstammen). Zoiets hadden we geen van allen ooit gezien. Gratis en leuk om anderhalf uur te vertoeven.

Daarna zouden we gaan picknicken, met aansluitend een wandeling in de Manteling (een aanrader!).

We reden naar de plek waar we zouden gaan wandelen. Ik legde het picknickkleed neer, stalde alle spulletjes uit en…. voelde de eerste, grote regendruppels…

We propten onszelf weer in de auto en ik smeerde onhandig boterhammen op de bijrijdersstoel terwijl de regen op de ruiten sloeg.

En daar was het! Een mega Vakantie Gevoel.

Ik heb er erg om moeten lachen samen met de man (die had het ook! :-)) We hebben genoten van onze picknick in de auto. We vonden het net kamperen. Bij de wandeling was het gelukkig wel weer droog.

De wandeling was net zo fantastisch als de verregende picknick (de kinderen vonden de grillige ‘klim’bomen het leukste van de hele dag) en daarna aten we pannenkoeken.

Morgen doen we een dagje gewoon en daarna doen we weer een uitstap. Hopelijk met net zoveel plezier.

Hoe gaat het met jouw Vakantie Gevoel?

Share
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.