Hoe was jouw jaar?

Zo op de laatste dag van het jaar is het een mooi moment om terug te kijken. Wat een jaar hebben we gehad. Terwijl ik dit tik hoor ik de kinderen beneden rommelen. Kinderen, want in juli mochten we door middel van adoptie voor de tweede keer ouders worden, dit keer van een dochter.

Ongelofelijk dat dochter al zo vast zit in ons hart, waar we begin dit jaar niet eens wisten dat ze zou komen. Überhaupt niet wisten of er nog een kindje bij zou komen. Waar we trouwens ooit ook niet wisten of er ooit kinderen zouden komen.

Om dan toch voor de tweede keer dat telefoontje te krijgen en nog een kindje te mogen adopteren is dan ook een enorme rijkdom, waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

2017 was ook het jaar dat ik stopte met werken. Eind januari was mijn laatste werkdag. Met de komst van onze dochter bleek het een fantastische planning te zijn geweest. Waarbij ik mijn werk overigens nog geen seconde heb gemist. Het was ook wel druk genoeg met een kindje erbij wat moet wennen en hechten en een zoon die de gezinssituatie opeens ingrijpend ziet veranderen met de komst van een zus.

Al met al was 2017 een jaar vol veranderingen. Een mooi, ingrijpend en rijk jaar.

Ik ben benieuwd wat 2018 ons gaat brengen!

Hoe was jouw jaar? En waar hoop jij op voor het komende jaar?

 

 

 

Share
6 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.