Leuke dingen om zelf uit te printen: free printables

Als een soort van vervolg op mijn lijstje bespaartips vond ik het leuk om wat leuke gratis printables bij elkaar te zetten. Printables (ik vond er geen goed Nederlands woord voor) zijn bladen die je zo uit kunt printen ter algeheel nut en vermaak. De kleurplaten die je op internet kunt vinden om uit te printen zijn een voorbeeld van printables. Er is echter zoveel meer!

 

Wat dacht je van deze leuke zelf uit te printen familieplanner (voor wie er nog geen heeft), die op de site BijDeb staat. Op deze site staan overigens nog meer fantastische printables. Debbie heeft een hele stapel prints ontworpen voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld om kleine kadootjes te versieren met een mooie, zelf uit te printen, verpakking. (een blikje thee, reep chocolade, zelfgebakken cake of een fles wijn). Ik ben niet heel handig met de printer, maar van haar site werd ik erg enthousiast. Er komen maar liefst drie verjaardagen aan, dus waarschijnlijk ga ik een en ander uitproberen.

Nog een weekkalender, maar ook printables voor lieve briefjes voor in de lunchtrommel en meer vind je op één van mijn favoriete sites: gezinnig.nl

Verder ging ik deze week op zoek naar de hier erg gewenste kant en klaar – standaard boodschappenlijst. Dat bleek wat lastiger. Logisch ook, want iedereen heeft daarin natuurlijk zijn eigen voorkeur. Deze standaard boodschappenlijst van happyorganizedhome vond ik vrij goed aansluiten bij onze wensen.

Zoek je een lege boodschappenlijst, dan is dit een mooie printable. Hij staat op het creatieve blog van AnneliesCastricum

 

Waar zou jij wel een printable van willen hebben?

 

 

Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.