Liefde is… soms heel chaotisch

Omdat ik al tien keer dit blogje overnieuw ben begonnen, met tien keer een ander onderwerp wordt het dit keer een linkje naar een gouwe ouwe:

tien tips voor chaoten! ūüėČ Ik ga ‘m zelf ook nog maar ‘ns goed doorlezen. Hoewel je op sommige dagen maar het beste met de golven mee kan deinen. Soms brengt het nog behoorlijk wat moois.

Zo zit ik hier nog steeds na te genieten van mijn rommelige, maar mooie dinsdag waarin:

  • de kapotte grasmaaier niet werd meegenomen door het vervoersbedrijf omdat hij niet in een doos zat¬†(ja d√Ľh, daarvoor had ik hem niet zelf opgestuurd: het ding past niet in een doos… – iemand enig idee hoe je een grasmaaier inpakt? Ik ga vandaag¬†iets improviseren met behulp van de man). De man was verder erg vriendelijk, maar de grasmachine ging niet mee.
  • ik een hele blije boekhouder aan de lijn had – met de complimenten voor mijn boekhoudkundige ordening. Waarna ik enthousiast nog maar een bergje administratie deed.
  • we¬†officieel toestemming van de leerplichtambtenaar kregen om zoon √©√©n middag in de week thuis te houden. Aangezien zoon weer helemaal zijn lieve, gezellige, geweldige zelf is sinds hij dat ene middagje thuis is zijn we daar super blij mee.
  • ik een fijn gesprek had op de school van zoon. Het is goed om te merken dat¬†zoon zijn handvatten serieus worden genomen. Het heeft best wat moeite gekost, maar we hebben met school inmiddels een hele prettige samenwerking en dat is iets om erg dankbaar voor te zijn.
  • iedereen moe, maar blij thuis kwam.
  • ik zo ontzettend blij en trots ben¬†met / op mijn fantastische, lieve, kwetsbare – maar steeds steviger wordende, als een speer groeiende zoon. En ook met mijn lieve, zorgzame, ondersteunende en ruimte gevende man.

Hoe is jouw dag?  

 

 

...
Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.