Mooi dagje

Wat een mooi dagje was het vandaag! De man moest werken en ik nam de kinderen mee naar de Zeepeduinen (een erg mooi gebied bij Burgh-Haamstede). Vooraf kreeg ik wat gemor over de afwezigheid van speeltuinen, maar mama wil ook wel eens wat – en speeltuinen vind ík saai.

En dus zagen we kanariepietjes (iemand heeft in Haamstede op kijkhoogte een massa vogeltjes achter zijn raam rondvliegen, bekeken we een bunker van buitenaf, holden we van een groot duin, zagen we een massa paddestoelen en paardjes, deden we een picknick onderweg en werd er met stokken en knuffelpaarden gesleept. Ook vonden we nog dennenappels, kastanjes, beukennootjes (ja – ja… de herfst is echt begonnen!) en peren (als ik in dit tempo eten blijf vinden dan kom ik met die 8 euro wel toe komende week – ik zoek alleen nog een koe… 😉 ).

Omdat we een beetje verdwaalden liepen we best nog wel een eind, maar dat ging best goed. Dochter moest aan het einde een poosje gedragen worden, maar heeft al met al best veel gelopen. Ik schat een kilometer of 3-4. Wat voor een driejarige volgens mij best oké is.

Zoon vond het leuker dan de speeltuin zei hij daarna. En dochter vertelde de man een lang en niet helemaal te begrijpen verhaal over paardjes en kanariepietjes.

Doe mij nog maar een aantal van deze heerlijke nazomerse dagen 🙂

Wat deed jij vandaag?

 

...
Share
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.