Net niet ziek

Je zult het net zien… ben ik net over het ergste hoesten heen, wordt de rest van het gezin ziek… De man loopt kuchend rond en zowel dochter als zoon zijn dreinerig en drakerig. Echt ziek zijn ze niet (en worden ze waarschijnlijk ook niet), maar hangerig zijn ze wel.

Dochter werd vandaag bij het minste of geringste boos. En was ze niet boos, dan viel ze weer, of er was iets anders, of er keek iemand verkeerd naar haar en dan moest ze vervolgens huilen. Ik heb veel getroost vandaag (maar dat was ook niet altijd helemaal goed want.. weet ik veel).

Zoon moest ook een paar keer huilen (omdat zus naar deed tegen hem, omdat ze lijfelijk botsten, omdat hij viel, omdat er iets anders was en weet ik veel). Dus die moest ook een paar keer op schoot.

Het is een wonder dat ik nog íets huishoudelijks heb gedaan vandaag.

Verder ben ik nu van het hoesten overgestapt op het snotteren en de weg richting school is opgebroken heel.de.week.lang. En dus rijden we ons rot.
Het was dus weer een enigszins taai dagje.

Jullie hadden overigens wel gelijk: het is fijn (of nou ja… fijn… fijn…) om zelf niet meer zo ziek te zijn nu de kinderen zo hangerig zijn. Dat kost stiekem best veel energie!

 

 

 

 

 

 

...
Share
4 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.