Slim kadootjes vragen

Zoon was dus jarig. Omdat hij (net zoals veel mensen en kinderen) best specifiek is in wat hij leuk vindt, hadden we een verjaardagslijstje gemaakt op lijstje.nl.

Het voordeel daarvan is dat iedereen zelf op het lijstje kan kijken wat die persoon wil kopen. Wat gekocht is kan afgestreept worden. Op die manier krijgt je ook echt de dingen die je graag wil hebben. Wat weer voorkomt dat een kadootje direct na ontvangst in de speelgoedbak verdwijnt om er nooit meer uit te komen.

Persoonlijk vind ik het ook handig dat ik niet meer gebeld wordt over ‘de wensen’ van zoon (dochter, man of mijzelf). Op de een of andere manier krijg ik op dat soort momenten namelijk vaak een black-out en heb ik spontaan geen idee meer wat zoon (dochter, man of ikzelf) leuk vinden.

Terwijl er altijd leuke en betaalbare wensen zijn waar we heel blij mee zijn!

Die keren dat ik geen black-out krijg, of zo slim ben geweest om een verlanglijstje klaar te leggen vragen mensen altijd meerdere opties die ze zouden kunnen kopen. Dat is logisch, alleen niet heel handig. Als er namelijk vijf mensen bellen met die vraag, dan dien je 15 kado-opties paraat te hebben. Want… noem je dezelfde dingen, dan zul je natuurlijk net zien dat iedereen hetzelfde koopt.

Met lijstje.nl (geen aandelen) voorkom je dat gedoe.

...
Share
4 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.