Uitgaven week 3: kattenbrokjes

Deze week kocht ik kattenbrokjes. Onze katten krijgen voer van Royal Canin of Hill’s. Aangezien één kater flink getobt heeft met blaasgruis en dergelijke kopen we altijd een variant die rekening houdt met die kwetsbaarheid. Dit keer kocht ik ‘Urinary Care’ van Royal Canin. Ik betaalde 53,34 bij Zooplus. Ik dacht altijd dat dat de goedkoopste winkel was, maar inmiddels zag ik dat andere winkels hetzelfde voer voor ruim een euro minder aanbieden en dan zonder ‘spaarplan’ (= je betaald een bedragje en krijgt dan 1 of 3 jaar 3 % korting).

Nou ja.. dat weten we dan ook weer.

In de toekomst hoop ik bij dit soort grote uitgaven een boekje met koopzegels van de AH in te kunnen ruilen. Nu ben ik echter nog maar net aan het sparen en het duurt nog een week of 8-10 voordat dat boekje vol is. En dus proberen we met deze bulkaankoop tóch binnen het budget te blijven. Gewoon omdat ik wel van een uitdaging hou. En ach… zo zwaar is het ook allemaal niet met nog 25 kilo aardappels in de schuur, een berg pasta en risotto in de voorraadkast en een bergje groenten in koelkast en vriezer…. Oh ja en de man kocht ook nog riblappen

Alles bij elkaar kwam ik niet uit met 65 euro, ook al had ik nog wat geld tegoed van de afgelopen twee weken, werd er een oud staatslot ingeleverd,  een verkeerd bezorgd pak koekjes teruggebracht en inde ik nog wat statiegeld.

Maar goed: al met al stond er 69,04 euro aan de min-kant. Ik vind het netjes. Die 4 euro trekken we volgende week wel weer recht.

Boodschappen:
3 pakken groentensap (korting)
1 pak havermout
1 zak rozijnen van 750 gram
1 pot appelmoes
2 2literpakken melk
6 bananen
1 pak appelsap
1 pak bloem
toiletpapier
Totaal: 19,10 euro

Overige non-food:
Kattenbrokjes, 10 kilo: 53,34
Batterij (voor de plaswekker): 2,90
Totaal non-food: 56,24

Kadootjes:
Een leuk kookboek via Marktplaats: 7,50 inclusief verzenden.

Totaal van alles: 82,84
Nog over van vorige weken: 5 euro precies
Terug van de rozijnenkoekjes: 1,30
Uitbetaling van oud staatslot: 7,50

Uitgegeven: 69,04

...
Share
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.