Wat doe jij bij 34 graden?

Het wordt bijna saai dat warme weer. Maar aangezien ik de zon na één dag regen zo terug zou wensen vind ik dat klagen onzin is.

Daarbij: je doet niets aan het weer (gelukkig! Dat zou nog eens ruzies van wereldformaat opleveren…). En trouwens: we zijn bepaald niet zielig met onze woonplek vlakbij verschillende stranden, openluchtzwembaden en het Veerse meer met een koel briesje in de avond… Het lijkt me met dit weer best lastig om zonder vervoer, mét kinderen in de stad te wonen (om maar iets te noemen).

Het enige lastige is, is dat het zo heel warm is. Morgen is het hier 34 graden en overmorgen zou het zelfs 35 graden worden. Met die temperaturen kun je weinig anders dan in de schaduw of een plas water verkoeling zoeken.

Ons plan is om morgenochtend een beetje actief te zijn (stel je daar niet teveel van voor hoor, het poetsen sla ik met de vakantie en die hitte zoveel mogelijk over, de was hangt al en aan sporten doe ik niet), dan een laaaaange lunchpauze met huiswerk- en tv tijd erachteraan om dan aan het einde van de middag naar een strandje te vertrekken voor een verkoelende duik en een picknick op het strand. Op het heetst van de dag waag ik me namelijk met 35 graden niet op het strand met twee kinderen. Ik ben veel te bang dat ze verbranden.

Wat ga jij morgen en overmorgen doen als het zo warm wordt?

...
Share
6 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.