Weer thuis

We zijn weer thuis. En wat is dat ongelofelijk fijn.

De laatste dagen van onze reis waren erg zwaar. Alles inpakken, onze tijdelijke woning weer netjes opleveren, langs meerdere locaties voor administratieve zaken (in 3 plaatsen en daar weer op verschillende locaties) en een terugreis in twee delen met  drie overnachtingen op twee verschillende locaties.

En dan met een kind wat jou net kent én een kind wat sowieso prikkelgevoelig is… En dat dan overal mee naar toe…Pfffff

Zoon liet merken dat hij het zwaar had door lastig gedrag. Niet bewust of expres, maar wel heftig, bijna constant aanwezig en lastig bijstuurbaar. Zijn boze buien wisselde hij af met slecht luisteren en een eindeloze controle-dwang. Ondertussen was daar dan ook nog dochterlief, die het niet altijd helemaal snapte door de taalbarrière en leeftijd en waar we mee in de eerste kwetsbare hechtingsfase zitten. Aan beide kinderen hadden we dus ons handen vol – naast wat er allemaal verder nog moest.

Ondertussen brak er bij mij nog even een kies af (gelukkig zonder pijn – maar toch niet fijn).

Oorspronkelijk zouden we de dag na de laatste regeldingen (in Boedapest) gaan rijden. We hadden het echter zo gehad met alles dat we diezelfde middag nog zijn vertrokken. Vanaf het laatste kantoor reden we met volgepakte auto weg. Zoon ging juichend de grens naar Oostenrijk over, zo zwaar had het arme kind het gehad.

Inmiddels zijn we na een soepele terugreis weer thuis, waar we de dagen direct weer in een rustige regelmaat boetseren. Omdat alle veranderingen voor beide kinderen best pittig zijn gaat de aandacht naar hen uit. En dus slingeren er hier nog wat onuitgepakte tassen en is dit het eerste berichtje sinds een poosje.

So be it!

Binnenkort volgt er meer.

 

 

 

 

...
Share
5 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.