Zelf een kalender maken

Het consuminderen is bij mij goed aangeslagen. Wat het lastig maakt om voor mezelf kadootjes te verzinnen voor Sinterklaas. Want tja… ik heb eigenlijk niets nodig. Uiteindelijk bedacht ik dat we nog een kalender nodig hadden voor het komende jaar, die ik vervolgens maar even zelf maakte en uitprintte…

Kijk, zo makkelijk gaat dat:

Maandkalender maken en uitprinten op A4 (of gewoon downloaden via wikidates . Dat kan ook in word, zodat je de kalender zelf nog aan kunt passen – ideaal! Ik haalde de voetnoten weg, verkleinde de kop en maakte zo ruimte voor extra regels voor notities onderaan de pagina.

Gaatjes erin en even een documentenbinder (of hoe dat ook heet) opzoeken.
Nu alleen nog een touwtje (of pijpenrager :-)) door de gaatjes en de kalender is klaar om op te hangen.

Als laatste pagina van mijn kalender heb ik een pagina met een kolom met allemaal lijntjes gemaakt voor notities. Zo tegen het einde van het jaar vind ik dat handig om daar de afspraken voor volgend jaar alvast te noteren.

Die kalender kan ik dus ook weer van mijn lijstje afstrepen.

Wil je een kalender met meer kleur en versiering, dan is deze Belgische kalender ook nog een hele leuke optie. Ze hebben een pdf die je aan kunt passen.

Uiteindelijk (na het in elkaar knutselen van de kalender) heb ik heerlijke oogcontourcrème besteld bij Iherb van Beauty Without Cruelty. Die oogcrème is erg fijn en wilde ik toch hebben. Je zult alleen zien dat die na 5 december komt. Nou ja… dan heb ik in ieder geval alvast een kadootje voor de kerst.

Blijf ik nog even bedenken wat ik mezelf nu eens zal schenken…

Krijg jij kadootjes met Sinterklaas of kerst? En zo ja: wie koopt / maakt die?

Share
One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.