Ziek en lief

We hadden een goede, maar voor ons doen wel erg drukke week met een paar zorgafspraken, school en veel zwemmen (prioriteiten mensen ;-)). Alles bij elkaar was het best wel echt veel. Met als gevolg dat het hele zooitje donderdagochtend instortte. Beide kinderen hadden opeens koorts en voelden zich beroerd. Met twee kinderen die nooit (NOOIT!) echt ziek zijn was het gezamenlijk ziek en zielig zijn een unicum.

Gelukkig voor iedereen kan ik soms best wel heel goed zitten. En dus zaten en lagen we met zijn drieën zowat de hele dag gezellig op de bank. Dochter als hangaapje aan mij vastgeklonken en zoon suffig tegen me aangeleund. Af en toe keken we televisie. We deden een spelletje, ik las wat voor en we zaten gewoon wat. Ik las zelf zowaar een heel boek uit terwijl de kinderen tegen me aan zaten te suffen. Zowel zoon als dochter deden een dutje op de bank.

Zoon at bijna niks (onbestaand…) en dochter haar ogen zakten steeds verder dicht naarmate de middag vorderde.  We brachten het zieke zooitje extra vroeg naar bed, met nog eens een dosis paracetamol, waar ze nog even van opleefden.

Vandaag was alleen dochter nog wat ziek en zielig. Zoon zit alweer bijna op zijn gewone energie- en eetlevel.

Ik vond het bijna jammer.

...
Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.