Zon, zee, strand en school

Eindelijk – eindelijk was er vandaag zo’n echte mooi-weer dag. Mooi genoeg om naar het strand te gaan. Iets waar ik me echt al weken op verheugde. De man haastte zich door zijn werk heen en ik keek met zoon wat hij nodig had voor zijn eerste schooldag. Aansluitend zoefde ik nog even het huis door. Daarna togen we naar het strand. Het is hier immers toch nooit klaar, dus dan kun je net zo goed plezier hebben en wat extra was veroorzaken ­čśë

Het strand was fenomenaal. Met een zacht briesje, het water helemaal eb toen we aankwamen en pas goed vloed toen we weggingen, waardoor de kinderen veilig in het achtergebleven water (poelen?) konden spelen. Het water is daar zo heerlijk warm. Het is bijna badwater! De kinderen hebben zich fantastisch vermaakt – en wij ook.

Na afloop aten we patatjes om de zomervakantie af te sluiten. Daarna togen we huiswaarts om de bende in bad en aansluitend in bed te doen.

Ik ben benieuwd. Wedden (eh… hopen) dat ze morgen allebei uitslapen op de eerste schooldag?

Het maakt ook niet uit. De havermout staat al in de week en de kleding ligt klaar. Mochten ze tot kwart voor 8 uitslapen (duim – duim – duim ;-)) dan moeten we ons slechts iets meer haasten. De deuren van de school gaan namelijk pas om 8.30 uur open. Daarbij heb ik wat bijslapen tegoed. Dochter haalde me vannacht twee keer uit een diepe slaap. En daarna stommelde ze om 6.30 uur onze kamer weer binnen na zoon nog even te hebben wakker gemaakt, die er boos achteraan kwam. Gelukkig nam de man het vanaf daar het eerste uur over. Er is iets met echt veel te weinig slaap wat maakt dat ik ’s morgens gewoon niet meer reageer op wat dan ook. Breek de boel af naast mijn bed en ik trek enkel mijn dekbed wat verder over mijn hoofd heen… Pas een uur later en twee (keurig op bed gebrachte) koffie verder werd het weer wat.

Met dan zo’n heerlijke dag als vervolg. Da’s dan weer fijn.

Foto: stockfoto

 

 

...
Share
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.